Hvad du behøver at vide om Swinger Dating

Swinger dating er en ikke-monogami livsstil

Swinger dating er en livsstil, der ikke er strengt monogam. Par, der er i swingerforhold, kan udvikle stærke venskaber og kærlige bånd med hinanden. De har også en tendens til at dele den samme åbenhed. Selvom forelskelse er sjælden i et swingerforhold, er forelskelse ikke helt umuligt. Men mange swingere opdeler deres følelser og sex.

Åbne forhold bliver swinger app mere og mere almindelige og udbredte. Selvom den generelle holdning til ikke-monogami forbliver noget negativ, bliver åbne relationer mere accepteret som en social bevægelse. Denne tendens er ikke længere begrænset til afsondrede hjørner af internettet.

Swinging er en form for social sex, hvor par og singler deltager i forskellige former for seksuel deling. Omfanget af intimitet bestemmes af klare grænser og en aftale mellem hver involveret person. Swinging kan forbedre den seksuelle energi i et monogamt forhold, men det kræver åben kommunikation.

Åbne forhold bliver mere og mere almindelige og udbredte. Selvom den generelle holdning til ikke-monogami forbliver noget negativ, bliver åbne relationer mere accepteret som en social bevægelse. Denne tendens er ikke længere begrænset til afsondrede hjørner af internettet.

Det indebærer respekt

Swinger dating indebærer respekt, ligesom ethvert andet forhold. Swingere er også menneskelige og har følelser, følelser og forventninger. De er ofte ægtefælle til en anden, så det er vigtigt at vise respekt for dem og deres følelser. Du ønsker ikke at såre deres følelser ved at lade dem føle, at du kun er efter deres kropsdele.

Swingere respekterer hinandens grænser. De gentager ikke sex eller forhold til den samme partner, og de udsætter sig ikke for seksuel aktivitet, som de måske ikke nyder. Den svingende livsstil kræver meget respekt, ærlighed og sikkerhed, hvorfor de er meget selektive med hensyn til, hvem de sexer med. Dette hjælper dem med at finde partnere, de kan stole på, og giver dem sikkerhed.

Når du bytter par, er det bedst at sikre dig, at der ikke er problemer med børn. Børn kan stille spørgsmål, hvis deres mor går om natten, og en anden kvinde kommer. Forældre tøver ofte med at lyve for deres børn, da det kan skade tilliden og ødelægge et forhold. Derfor er det bedst at tale med andre swingere og seksualundervisningsmyndigheder om, hvordan man håndterer disse situationer.

Det indebærer sikkerhed

En af de første ting, du har brug for at vide om swinger dating, involverer sikkerhed. Mens du måske har det sjovt med ideen om at interagere med andre på en sexet måde, skal du øve sikkerhedsforanstaltninger, såsom at bruge kondomer, bestå en test og sikre, at du er sund. Det er også vigtigt at forstå, at det er meget farligt at dyrke sex, så sørg for at tage forholdsregler, før du gør det.

Det indebærer at håndtere børn

Mens swingere ofte foretrækker et eneforsørgerforhold, er der nogle almindelige bekymringer om swinger dating og børn. Ifølge Elisabeth Sheff, tidligere professor ved Georgia State University og nu juridisk konsulent for seksuelle minoriteter, bør swingere overveje at forestille sig selv som enlig forælder og opretholde et stabilt hjemmeliv. Det er vigtigt at huske, at børn ikke bør vide om en swingers private seksuelle eskapader.

Mange swingere hævder, at manglen på kvalitetssex er en væsentlig årsag til skilsmisse. Undersøgelser har vist, at 37% af hustruer og 29% af ægtemænd indrømmer udenomsægteskabelige anliggender. Skilsmisseprocenten for første ægteskaber var tæt på 60%. En anden bekymring er graviditet. Svingende par kan være i fare for at imprægnere en ikke-ægtefælle.