instinkt for flyvning – grafisk repræsentation af en pilots syn

Selvom næsten alle tekstbaserede eller konsolbaserede spil har piloter som hovedpersoner, er meget få komplette rollespil uden en praktisk militær baggrund for at indramme personen som en ting af uendeligt potentiale. Som de fleste ville forvente, er der tre typer af militære fly- enten passagerfly eller militære fly- med forskellige evner og begrænsninger.

passagerfly

Som en af de vigtigste kategorier kan passagerfly flyves på enhver typisk flyrute over hele verden. Passagerer ankommerTilslut forskellige lufthavne over hele verden og drager fordel af forbedret forbindelse, hvilket har gjort mange flysimuleringsspil nødvendige for passagererne. passagerfly giver også mulighed for en noget længere flyvning simulation spil erfaring, sammen med manøvredygtighed i flyvningen muligheder, der kopiere kampfly gennem forskellige nødvendige ændringer.

Folk, for hvem flyvningen er sjovt normalt flyve billetpriser mellem $ 60 – $ 100 envejs, der tilbyder envejs-siddepladser, men forbinder på udvalgte lufthavne til større byer i dit land. Sikkerhedsprocedurerne for de fleste passagerfly overvåges nøje, f.eks.

Militærfly

Som en anden kategori har militære fly, der er klassificeret som passagerfly, noget længere rækkevidder og manøvredygtighed, der flyver med højere hastigheder og ved lavere indflyvningsniveauer i modsætning til passagerfly. personoeuine militære fly, uanset om uddannet eller utrænet, vil have større manøvredygtighed, på vej videre til endelig vejledning og muligvis et lavere niveau af kontrol. For nogle er militærflyvning sjovt, men ikke almindeligt, og ofte involverer planer langt mere tid på jorden end på himlen, da manøvredygtighed på jorden er, hvad pilotkontrolindgange hovedsageligt styres af.

For de fleste er militærflyvning sjovt, men ikke almindeligt, og ofte involverer planer langt mere tid på jorden end på himlen, da manøvredygtighed på jorden er, hvad pilotkontrolindgange hovedsageligt styres af. Der vil sandsynligvis være en stor inter Noir tendenser i de fleste simulator spil, som en generelt lavere turn rate og / eller højere tophastighed migration er stort set uvidende.Combat flysimulator spil kan omfatte missioner perifere at træne til fremtidige militære jagerfly, som downloade de nødvendige grafikkort og lyddrivere til moderne maskiner er et relativt lille problem for kampspil entusiaster.

Andre militære flysimulatorspil kan omfatte missionsbaseret kamp, som gør det muligt for gameren at skabe angreb baseret på sensordata og derefter manipulere komponenterne i luftfartøjet til at udføre enten a) forbrændinger, b) slagskader eller c) komplekse operationer som at styre og stabilisere.

For nogle er kampflysimulatorspil givende i den henseende, at de tillader at øve meget komplekse manøvrer, såsom parallelparkering af et fly og oprettelse af et stort fly som adamaging mål, som derefter kan tillade et insektilt angreb, hvis der erhverves færdigheder.

I sidste ende, uanset om man spiller en kampflyvning simulator spil eller en simpel flysimulator spil, hvad der er primært vigtigt, er, at man obtainencedRC flysimulator softwaresom giver en mulighed for at opleve realistisk handlinger af en kampfly, snarere endGE eller Ace Combat 6, som dybest set ikke giver mulighed for-oriand logistiske overvejelser, og den tid, der kræves for at tillade en tonaires beslutte, hvilke kampfly funerequipped.

For alle drager ægte piloter fordel af flysimulatorer, da det hjalp med at øge deres forståelse af deres flyordrer samt rette dem. Til det formål kunne både professionelle og rekreative piloter også have sjovere spil i kampflysimulatorspil.

Skriv kommentar