Klaver noder – Kids Love særlige sange specielt valgt for dem

Klaver noder er en stor motivationsfaktor for pianister. Det giver dem mulighed for at dyrke deres repertoire og skabe specielle stykker for dem. For børn at lære nye musikalske begreber og ideer, klaver lektion metode bøger er afgørende. Studerende vil være i stand til at lykkes, hvis de følger en metode eller plan, der har vist sig at være en succes. Metode bøger integrere klaver viden i kortere, enklere stykker musik, der gør det muligt for studerende at tilføje nye færdigheder til deres repertoire af spille evner. Metodebøger indeholder emner som rytme, fingering og pentatoniske skaleringer. De er afgørende, men når eleverne har mestret det grundlæggende i at spille, kan de anvende denne viden til at skabe mere musik.

Studerende, der har tilstrækkelig erfaring med noder, får ofte særlig noder af klaverlærere til brug for koncerter eller helligdage. Noder behøver dog ikke at være ét stykke. Nogle gange vil klaverlærere give eleverne specielle musikbøger, der indeholder en bred vifte af stykker, der passer til betragtningerne. Husk, at dit barn kan have brug for en vis opmuntring til at mestre vanskeligere stykker, indtil de føler sig godt tilpas med deres spil. Børn kan være nødvendigt at tage lidt tid til at mestre teknik og være i stand til at bruge deres øjne og hænder til at gøre den bedste lyd.

Børn kan lide at spille de samme sange igen og igen, så de er komfortable med at lære nye sange. Disse fem sange er perfekte til at begynde klaverundervisning.

Når du ønsker på en stjerne, R. usandsynligt og J. Dupree

Statelige Star bytchad Nicholas

James Quinn: Alt hvad du behøver er kærlighed

Stevie Wonder: Sommertid

Gud ved det gennem iøjnefaldende Marley

Ros Song af Don Macon

Disse sange er gode til at lære at spille klaver. Din klaverlærer kan også introducere dit barn til jazz,klassisk og gospel sange for at udvide deres musikalske horisont.

Vidste du det?

Et barn kan have svært ved at lære at spille klaver i klassiske, jazz- eller gospelsange. Klaver lærer en rytme, der hjælper børn med at følge melodien og tonehøjden i sangen. Mange børn foretrækker sange, der er hurtige og i det rigtige tempo. Nogle børn foretrækker at lære deres yndlingssange frem for andre. Du kan hurtigt skifte mellem de sange, dit barn lærer i hver af sine grupper, hvis du opdeler dem i to forskellige grupper. Du kan give dit barn mulighed for at vælge sange, der er hurtigere end sange. Du kan også få sange afspillet i langsomt tempo eller i mellemtempo, hvis dit barn foretrækker sange, der er langsommere.

Summende Melodi af Elton John

Næsten alle kender og respekterer klaverets kraft. Folk vil ofte sidde ned ved klaveret og lytte til et par sange, hvis du har det derhjemme. Næsten alle af dem vil straks nynne melodien. Elton John’s “Humming Tune”, som er en simpel sang at lære, er ofte nynnede af dem, mens de spiller. Andre store kunstnere, der har let klaver melodier omfatter Chaka Khan og Broken Social Scene samt Vincent Issac.

En præstation at huske

Glem ikke at lykønske dit barn for enhver præstation. Det betyder ikke noget, om det er en simpel sang, som de lærte på klaveret eller en mere kompleks en, fortælle dit barn, at du er stolt af dem. Dette vil give dem en følelse af opfyldelse og fuldstændighed.

Selvom en klavernøgle kan findes i de fleste områder af huset, er det ikke altid let at finde. Det er ikke nok at kunne finde en nøgle til at spille klaver. Det er et eventyr, som de fleste mennesker foretrækker ikke at have. Klaveret er et fantastisk værktøj, der kan give dig vidunderlige minder og vil vare hele livet.

Skriv kommentar