Lånekapital på Home Equity Kreditlinjer

Men lånekapital er en måde at låne en masse penge. (Bare et tilbageført lån)

Det svarer til et hjem ansvarlig lånekapital af kredit (HELOC), bortset fra at der ikke er nogen betingelser for tilbagebetaling. Pengene er direkte deponeret på din check- eller opsparingskonto, normalt hver anden uge.

Føderale regler kræver långivere til at følge strenge regler. Det statslige mandat tillader ikke bankerne at yde lån. Ansvarlig lånekapital på hjem egenkapital kreditlinje er reguleret som andre finansielle produkter og er underlagt de samme føderale regler som alle finansielle produkter.

Denne artikel forklarer, hvad disse lån er, og hvordan man bruger dem. Hvis du har egenkapital i dit hus, så et hjem ansvarlig lånekapital kan være det rigtige for dig.

Egenkapitallån på hjem egenkapital linjer er meget lig den egenkapital kreditlinje. Der er dog nogle undtagelser. Hjemmet egenkapital linje er en åben kreditlinje. Hjemmet egenkapital linje er typisk baseret på ejendommens reelle værdi minus udestående realkreditlån. Hjemmet egenkapital linje er designet til at konsolidere din gæld. Du kan låne mod egenkapital, men du kan ikke øge beløbet. Du konsoliderer din gæld ved hjælp af din egenkapital.

Dette kan gøres på to måder: et andet realkreditlån og et hjem egenkapital kredit. Et andet realkreditlån er et lån sikret på dit hus, der er bestemt af mængden af egenkapital i hjemmet, minus det beløb, du har i øjeblikket skylder, og din kredit historie. Banken vil gennemgå din kredit historie for at se, om det er muligt at tilbagebetale dit realkreditlån til tiden. Også, vil banken vurdere, hvordan låntageren har betalt hjem lånekapital og fast ejendom lån i fortiden. Hvis banken ikke er fortrolig med din evne til at tilbagebetale lånet til tiden, kan de beslutte at låne dig penge.

Dette er grunden til et hjem egenkapital kredit kreditlinje kan gøre det endnu vanskeligere. Selv om du stadig skal tilbagebetale alle dine fast ejendom lån eller hjem lånekapital, nu har du en linje kredit mod dit hus. Kreditlinjen kan bruges på flere måder. Den bør dog anvendes til at afbalancere kortfristede højprislån eller andre udgifter, der måtte opstå.

Der er fire vigtige ting, du behøver at vide om lånekapital til hjem egenkapital linjer. Disse vil påvirke lånet og de valg, du foretager i løbet af kreditperioden.

1. 1.

Du kan kun låne lån op til 80% fra egenkapital långivere. Lånene skal tilbagebetales inden for en meget kort tidsramme, normalt mellem 5 og 20 år.

Långivere kan låse dig ind i en kortsigtet lån sigt, fordi de vil tage kontrol over hele dit hus egenkapital, og de planlægger at gøre deres fortjeneste fra den interesse, du vil betale.

De bruger det, og det er en risikabel strategi. Du kan miste dit hjem, selvom lånebeløbet er betalt til tiden.

Det er afgørende at forstå, hvordan lån fungerer, og hvordan de påvirker dine langsigtede finansielle planer.

2. 2.

Du bliver nødt til at betale gebyrer for enhver egenkapital kreditlinje, du tager ud. Dette kan omfatte en ansøgning, oprindelse, lukning eller forsikringsgebyr afhængigt af, hvor sikker og stabil den institution, du arbejder med.

Disse gebyrer er taget ud af lånet provenu, minus renter eller gebyrer.

Dette er helt naturligt, da hver långiver kun vil drage fordel af at låne penge. Det betyder, at hvert lån vil koste mindre, end hvis det blev foretaget af en ikke-overbærende långiver.

3. Nogle gange kan du nødt til at vente, indtil du får pengene

Ansøgning om en egenkapital kreditlinje vil forsinke din modtagelse af pengene. Filerne er langsomme til at blive behandlet, og alle låneoplysninger analyseres.

4.

Skriv kommentar