Sådan slipper du din praksis

Jeg kunne blog om centrering. For nu vil jeg opfordre dig til at tænke på midten af dit liv.

Vores liv kan opdeles i 5 hovedområder:

Vores erhvervHvor vi arbejder, og hvad vi laverAdfærd over for vores arbejdeEn typisk arbejderpars forhold mellem arbejdsgiver, arbejdstager og direkte rapporterWork-life balanceTraining, uddannelse, familie osv. Sundhed og kroppenSocial og følelsesmæssigSpiritual, tro, overbevisninger og valuesirled omkring vores valgte forfølgelse

Dem, der hjælper dig med at bestemme dit livs “center” er: forældre, åndelige rådgivere, læger og praktikere, fysioterapeuter, massage terapeuter, hjem ledere, hjem berøvet rådgivere, karriere trænere, lærere, advokater, forfattere, erhvervslivet og finansielle rådgivere, små virksomheder rådgivere, og massage terapeuter.

På en måde, i alle aldre og imperium i dit liv, skal du være segmenteret i de faser, som jeg beskrev ovenfor.

På hvert trin i dit liv, kan du have en “center”, være centreret på en bestemt måde, give dit bedste på dette tidspunkt i dit liv. Du kan også have et “center”, der ikke er centreret i nogen del af dit liv.

Så i stedet for at forsøge at slå det eller tvinge dit center, er det smart, klogt at følge en plan om at være centreret i det pågældende aspekt af dit liv.

En måde er at sige, “Jeg er, hvad jeg er i centrum og løsrevet til centrum eller er bare spinning mine hjul.”

Endnu en måde at få centreret er at fokusere på midten af dit liv og erkende, at dit liv ikke er orienteret mod det i nogen fundamentalt forkert måde. Dit liv er på linje med en følelse af formål.

Hvordan ville det være at være centreret i dit liv? Hvordan ville dette liv ændre sig? Tillad dig selv at forestille dig et øjeblik. Forestille sig. Så få en fornemmelse for det nu.

Bevidst bringe dig selv tilbage i centrum af dit liv. Mærk friheden. Mærk roen. Mærk stress smelte væk. Oplev tilfredsheden.

Se dig selv gøre præcis, hvad du ville gøre i dette center. Uanset om du arbejder på din sjæls formål, forberede en forælder til hendes andet komme, pleje et følsomt venskab, eller pleje en drøm, der bringer dig glæde og latter. Hvordan ville det være at føle denne fylde nu? Og her er det vigtige punkt, føler glæden ved det at vide, at vejen til dit center ikke ser der. Følelse af glæden ved det i dag er et øjeblik af centrering.

Hvis du praktiserer dette skridt konsekvent, vil dit livs centrum skifte til at fokusere på, hvad du ønsker i stedet for hvad du ikke gør, eller hvad du er bange for kan ske, og jeg kan forsikre dig, vil du blive lykkeligere og mere fredelig.

Hvordan kan jeg vide det? Simpelthen dette: enhver dagsorden eller jalousi over en anden, der måske gør noget helt andet for dig, det er netop ud af dit liv formål, fordi du er, hvad du er, og der er intet du har brug for, at andre kan dele.

Husk, at for hver enkelt, hvad er Sotomy FOCUS? Det er den, der får mest plads i dit hjerte til, at du kan elske og udtrykke din essens, og så er det det, der giver dig adgang til dit center gennem din essens.

Hver gang du befinder dig følelse lidt ængstelig eller mærkelig, vil jeg opfordre dig til at stoppe og gøre, hvad jeg gør for en lille smule. Tag et stykke papir, en dagbog eller din bærbare computer / palm pad og skrive noget ned. Har du noget? Er du lige begyndt? Enestående!

Nu kan du kontrollere, om din skæve synslinje er lige og sand, eller om den ser vaklende ud og klar til at trække sig tilbage og begynde at distrahere dig fra det lys. Dette er et fantastisk værktøj, og selvfølgelig kan du gøre det i slutningen af denne artikel. Min er korrekt, og jeg takker dem mange gange for at kigge forbi.

Vi ses der og tilbage i midten, hvor du er højt og i centrum.

Denne post er.

Vi mister ikke det hele selv, bør heller ikke vi på noget tidspunkt bruge det næste minut at gøre denne præsentation at komme dybt og ind i dette stykke.

For nu, finde et par synspunkter, som jeg kunne rose for?

Se bort fra det faktum, at jeg elsker kærlighed, min kærlighed er ude af det sted at lære at afbryde kærlighed fra mig. Brug ikke dette som en undskyldning for at ignorere denne øvelse.

Wow, det kan være ved at blive lidt tung, her er det.

Af den måde, elsker jeg dig for at opmuntre dig her. Du føler ubeskrivelig glæde andinity peger op for mig i dette.

HVAD JEG VIRKELIG MENER.

At huske, at kærlighed er en stor forbindelse, en ubrydelig forbindelse, vi alle gør med os selv, så vi alle opdager den evige energiske strøm fra hinanden.

Skriv kommentar