WoW – Stop Retreat fra at være ubrugelig

De mest populære møder i World of Warcraft involverer ikke at bekæmpe en modsatrettet fraktion. De udgør ofte et problem for Alliancen. Det er tilfælde, hvor spillerne mødes for at handle. Deres borgere risikerer mindre at blive taget som gidsler af Alliancen eller Horde, fordi de bor i neutrale byer. Selv de mest værdifulde skatte, nipsgenstande eller de rapporterede FJunctions er ikke sikre mod rivaliserende fraktioner.

Hvor kan eventyrere tage hen?

World of Warcrafts forskellige forekomster er designet på en måde, der gør det nemt at søge. Et niveau 80 siv gennem søgen på jagt efter hurtige løsninger og selskab med nogle venlige ansigter. Med det rigtige firma kunne et niveau 80 nemt navigere på niveau 80 plus på den halve tid, det ville tage for et lavt niveau at gøre det.

Der er mange statusser for neutrale byer og lejre. Quests givere: En lejr, der er tom, vil indikere, at den er ledig og anbefale, at du besøger den inden for få minutter. Selv om lejren ikke er besat, er den aldrig forladt.

Disse steder kan være vanskelige at nå på nogen måde. Før du tager afsted, skal du sørge for, at dit udfordringsniveau er passende. Du kan muligvis ikke rejse alene nogle af disse steder. Du bør være forberedt på alt, hvad der kan ske, især hvis du har at gøre med en opposition fraktion.

I modsætning til hvad mange tror, kan enhver alliance, der får magt i Azeroth, bruge de samme neutrale byer og lejre til at generere neutral magt. Til gengæld vil de være i stand til at skabe kraftfulde neutrale centre til at fremstå som luftkraft. Hvis de ville, kunne neutrale byer magt levelers være neutral og patriarkalsk magt. De er neutrale byer, der genererer strøm til Alliancen eller Horde.

Lejren fætre af neutrale byer, neutrale byer og mafia huse giver et kooperativ struktur for dem, der søger ikke-så venligt selskab i fjendtlige områder. Selvom du kan sende dine skjulte eventyrere på lavt niveau ud for at fortsætte deres rejse gennem Azeroth upåvirket, kræver lejrtilgangen mere pleje.

Du skal først sørge for, at den person, du overvejer, ikke er i samme område, som du planlægger at blive. Den bedste måde at reducere rejser er at maksimere produktionen.

Du bør også sikre, at du har nok mad, drikke og rustning til den specifikke søgen flyvning. Du skal sikre dig, at du har nok mad og drikke til at vare dig indtil din destination. Før du forlader, sikre, at du har tilstrækkelig ammunition og kraftfulde våben.

Du kan have en PvP kamp i det område, du questing. Det kan vise sig vanskeligt at hente dit lig, hvis du dør i et andet område end det, du forsøger at udforske. Det er vigtigt at blive hos din fest, så du kan respawn i det rigtige område.

Det er altid en god idé for en karakter at være i stand til at helbrede. Din mave er ikke altid så kraftfuld. Det er vigtigt at sikre, at dit parti har en healer, hvis de vove sig ind i fjendens territorium. Du bør også overveje, at du kan være i stand til at helbrede dit parti medlemmer, mens kampene, hvis du er i stand til at skåne healer.

Hold øje med tilbage for flere artikler om World of Warcraft. Du kan også støde på lignende problemer som den nedenfor om World of Warcraft smedning. Vi vil forsøge at dække fordele og ulemper ved hver evne i denne serie.

Skriv kommentar